torstai 15. marraskuuta 2012

Tykittelyä

Tänään molemmat ponit oli mun tunnilla, mutta itse en mennyt kummallakaan. Vilma meni Maisalla ja Mallu Limpparilla. Molemmat oli myös ensimmäisellä tunnilla ja ne meni siellä tosi nätisti. Mallu meni Limpparilla ekaa kertaa ja olihan se sitä monisti toivonnukkin. Mentiin tunnilla HelppoC:n koulurataa. Maisa välillä meni kovaa siellä. Mentiin tosi paljon harjotusravia.
 
Laukka osuudet mentiin pareittain. Masia ja Limppari oli pari ja ne oli kyllä suloinen näky kun molemmat tykitteli siellä laukkaa! :D Tunnin jälkeen mun tuntiponi jatkoi seuraavalle tunnille, joten menin Vilman kanssa hoitamaan Maisaa. Hoideltiin sitä joku puoli tuntia ja sitten ponille loimi päälle ja kamat satulahuoneeseen. Myöhemmin kävin vielä laittamassa Limpparille & Maisalle lisää vettä.
 
Ens viikol mennää myös tota koulurataa ja ois niiiin kiva mennä Limpparil sitä. Kuvia ei ole tältä päivältä, mutta laitan pari vanhaa kuvaa teille.
 

Vuonna muusi otettu pokkaril C:



7 kommenttia:

  1. Ihana toi vika kuva! <3

    VastaaPoista
  2. kellä ite menit??? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdella Tahvolla, siitä tunnista voit lukea täältä: http://ratsastus-elamantapa.blogspot.com

      Poista
  3. Kivoja kuvia :) voisit pitää blogia pystyssä pelkillä kuvilla ja silti tulis varmaankin lukijoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (:

      Mulla oli aluksi van muutama lukija, mutta mainostin sitä mm. kavereille, facessa sellaisessa heppablogi kerhossa ja myös youtuben kautta on tullut lukijoita. Ja villivarsan kautta myös! (:

      Poista
  4. Ps. Osaisitko ja haluaisitko neuvoa kuinka blogille saisi lukijoita? :)

    Blogini: tavoitteenakilpailut.blogspot.con

    VastaaPoista