tiistai 20. marraskuuta 2012

Erikoispostaus 2/2

Nyt vihdoin tulee tämän erkoispostauksen toinen osa! (: Jos et ole nähnyt ekaa osaa niin painamalla TÄSTÄ pääset siihen postaukseen. Viime postauksen tähtenä oli Maisa, joten nyt on Limpparin vuoro.
 
2012
 
Limppari muutti tallille kaverinsa Nalan (Nala III) kanssa. Ponit saapuivat tallille 4.3, sillä tallin yksi poneista oli lähtenyt nauttimaan ikuista lomaan ponien taivaaseen ja tarvittiin uusi tuntiponi. Nala tuli tuntiponiksi ja ponille otettiin hoitajia. Limpparille ei otettu hoitajia, sillä poni ostettiin eräälle tytölle, joka hoiteli ponia joka päivä.
 
Vähän ennen, kuin näin Limpparin sain kuulla, että sillä on sama isä Hecen kanssa. Menin heti katsomaan sukupostista onko se varmasti sama ori ja kyllähän se oli. Ihastuin myös siihen suloiseen poniin joka siellä sukupostissa oli. Kuvaan pääset painamalla TÄSTÄ.
 
Ite näin tamman ensimmäisen kerran 8.3 ja se oli ihan tajuttoman suloinen! Sen otsis oli ihan sika pitkä ja poni oli tooosi pyöreä. Toivoin tunneille Limpparia ja 19.4 sainkin sen sitten tunnille. Ponilla oli uusi satula ensimmäistä kertaa päällä. Tunti ei menny kovinkaan hyvin. Ajateltiin aluksi, että satulassa oli jotain vikaa, sillä ponin käytös oli todella kummallista. Osa tunnista meni sitten ponia taluttaen.


Jatkoin silti ponin toivomista tunneille, sillä halusin sillä silti mennä, vaikka eka kerta ei ollutkaan mikään loistavin. 25.5 sain sen rästille ja hypittiin esteitä. Hypittiin sellaisia 30-40cm korkuisia. Ponilla ei oltu hirveästi hypitty ja menin koko radan ravissa, sillä poni ei osannut vielä kunnolla nostaa laukkaa. Kieltoja tuli, mutta se ei menoa haitannut. Ekan esteen jälkeen se yritti todella säälittävällä tavalla heittää mut alas selästä. (:

Kesäloma tuli ja näin ponia aina samalla, kun menin katsomaan Maisaa. Kesän jälkeen menin ensimmäisen tunnin Limpparilla. Poni oli oppinut jo laukkaamaan ja laukkaisn sillä ensimmäisen kerran 16.8. Olin siihe mennessä jo ihan ponin pauloissa. Aloin joka kerta toivomaan Limpparia, sillä Maisalla en voinut enää ratsastaa pituuteni takia.


Menin myös seuraavan (23.8) viikon tunnin Limpparilla ja laukat meni vielä paremmin kuin edellisellä kerralla. Kesän jälkeen aloin käymää myös lauantaisin tallilla. Välillä pääsin hoitamaan Limpparia, mutta suurin osa ajasta meni Maisaa hoidellen.

Tallilla oltiin järjestämässä estekisoja ja osallistuin niihin Limpparilla. Mentiin pienimpään luokkaan, joka oli 40cm. 20.9 Harjoiteltiin kisoihin ja mentiin rataa. Osittain se meni ihan hyvin ja osittain aika huonosti. Poni oli kumminkin kehittynyt viime estetunnista todella paljon. Eikä se yrittänyt karistaa minua selästäkään.


23.9 Oli kisapäivä ja meidän kisasuoritus keskeytettiin, sillä poni ei suostunut hyppäämään. Myöskään toinen kisaaja ei saanut ponia hyppäämään niitä esteitä. Joten sain uuden tilaisuuden ja vaihdoin kisaponin toiseen. 27.9 Tunnilla menin jälleen Limpparilla ja meillä meni oikein mukavasti. Sen jälkeen en ole ponilla ratsastanut, vaikka olen ahkerasti sitä toivonut tunneille. Mutta aina ei toiveet toteudu.



 
 Ja lopuks viel tällänen video, jossa on jokunen pätkä jokasesta tunnista, mitä olen tällä tammalla mennyt, vain kisoista muuttuu materiaalia, sillä ohjelma ei anna pistää sitä :( Mutta HD-laatu nii ette kuole.
 

10 kommenttia:

  1. Tääki oli tosi kiva c--: Ihania kuvia ja sujuvaa tekstiä muutenki :--D Varsinki vika ja tokavika kuva on ihana (--: Videoki on erittäin taidokas (--8 Eimut siis oikeesti hieno ja kiva :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D kiitoskia (8 Aika ihquliinii, toi vika kuva on ekaa kertaa julkisena (8

      Poista
  2. Mahtava postaus ja vika kuva on niin ilonen ja ihana!

    VastaaPoista
  3. Ihana postauuus ja ihana blogii<3

    VastaaPoista
  4. Mikä tään biisin nimi on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista sen nimeä, mutta se oli joku one direction:n biisi.

      Poista