torstai 22. marraskuuta 2012

Pitkästä aikaa Limpparilla! ♥

Menin suoraan koulusta tallille ja perillä olin joskus 16.35. Eka menin satulahuoneeseen kattomaan listan ja vein kamat. Kuten otsikosta voi päätellä, menin Limpparilla. Eikä se ollut tunnillakaan! Menin kumminkin ihan ekana hoitamaan Maisaa. Sen ratsastaja olikin siellä jo. Harjattiin poni ja mentiin ajoissa kentälle. Autoin ratsastajan selkään ja menin sitten satulahuoneeseen syömään.
 
Voii ku itse vielä voisin mennä tolla Prinsessalla ♥
 
Puol kuuden aikaan menin hoitamaan Limpparia ja ajoissa tunnille. Poni oli ihan hassun pyöreä, kun en ole sillä mennyt vähään aikaan! Aluks käveltiin ihan normaalisti ja sit alettiin mennä taas sitä samaa koulurataa, niinkuin viime viikolla. Mentiin se eka käynnissä läpi. Poni kulki hyvin eteen, eikä laiskotellut. Tokalla kierroksella mentiin se sama ravissa. Ravilisäykset sujui kivasti ja ravi pysy muutenkin tosi hyvin yllä ja mentiin tasasita tahtia.
 
 
Käveltiin hetki, kunne alettiin mennä se koulurata yksitellen. Ekana Vilma meni Sanin kanssa sen ja muut käveltiin kentän toisella puolella. Olin Vilman jälkeen ja lähdettiin ravissa alkutervehdykseen. Ravit meni tosi kivasti. Lisäykset meni hyvin. Laukat nousi kivasti, mutta kun mentiin muiden ohi niin poni päätti hypätä puomin yli muiden luokse. Vähän arvelinkin, että se tekisi niin, mutta estoistani huolimatta päädyttiin sinne. No jatkettiin matkaa ja toisella kerralla mentiin niiden ohi, eikä menty moikkailemaan muita. Meillä meni ravinlisäykset tosi kivasti opettajan mielestä ja harjotusravi muutenkin, paremmin kuin koskaan ennen. Joka tunnilla meillä vaa menee paremmin ja paremmin tän ponin kanssa. Paljon on kehitystä tapahtunut ekan tunnin jälkeen :D Ponikin on kehittynyt!
 

 
Tunnin jälkeen hoidin ponin ja loppu päivä menikin satulahuoneessa karkkia syöden, juoruillen ja siivoillen, mulla ja Ronjalla oli nimittäin siivousvuoro. Kuvat on vanhoja, kuten varmaan huomasittekin. Limpparin & mun kuvat on meidän ekalta tunnilta. Meidän tuntia oltiin kyllä kuvaamassa, mutta ei niistä matskuista oikeen saa mitään selvää kun oli jo niin pimeää.
 
Mutta ei mulla tällä kertaa mitään muuta olekkaan, ensipostaukseen! :)


20 kommenttia:

  1. Oli varmaan kiva tunti:)

    VastaaPoista
  2. Nyt sä vihaat mua :( millon tuut seuraavan kerran tallille? Tuon sun linssisuojuksen sit tai annan ma Ronjalle tai Ellenille, mut pliiis, älä vihaa mua :c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torstaina seuraavaks tuun tallille, vihaan sua nii kauan, kunne saan sen suojuksen :D

      Poista
  3. Vitsi toi Limppari on niiiiiiiin suloisen pyöreä pieni pullero. :)

    VastaaPoista
  4. Sä oot liian pitkä tolle ponille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumpaakohan ponia tarkoitat? Mustalle ponille olen pitkä, sen tiedän. Enkä sillä menekkään. Ja tolle ruskeelle en ole pitkä, jos olisin niin ei mun ratsastuksen opettaja sitä mulle antaisi!

      Poista
  5. -Ei katja oo liian pitkä!! :D Ihan sopiva!! Ja muutenki iiihana postaus!! :)-

    VastaaPoista
  6. kivoja kuvia, ja kiva kun sait taas Limpparin alles! :)

    VastaaPoista
  7. ihana postaus. näit on nii kiva lukee (: kuinka pitkä muuten suunnilleen oot?? mietin vaa ku mäkin haluisin mennä joskus Livialla jo oon 154cm pitkä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! :) Viimeks ku mitattii nii olin 155 :D joten kyl sä sil voit mennä :D

      Poista
  8. kivanoloinen shettisblogi, miksen oo ennen tähän törmänny?! :D nyt kuitenkin sait uuden lukijan :) kiva jos kurkkaisit myös blogini www.munomatosisoma.blogspot.com ja jos pidät, niin sinnekin saisi liittyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! (: Liityn lukijaksi, kun kirjaudun toiselle käyttäjälle! :)

      Poista
  9. Miksi muuten Et saa ratsastaa Maisalla vaikk sen säkä on 2 cm pienempi kuin Limpparilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Limppari on paljon pyöreämpi kuin Maisa. Pystyn antamaan pohkeita Limpparille paljon helpommin, kuin Maisalle, juuri sen pyöreyden vuoksi (:

      Poista
  10. Ihania polleja ja kiva blogi!! Mulki on shettis ja miniponi puskapullat.blogspot.fi

    VastaaPoista