perjantai 30. maaliskuuta 2012

Vauhdikas päivä!



Se meni vähä pilalle, mutta kelvatkoon. Kuvat © Salla & minä

Eli tänään olin tallilla. Lista meni näin:

Sanni - Sani
Mallu - Maisa
Katja - Dexu
Mari - Dotti
Ronja - Nala
Ellu - Tahvo
Saana - Stoja

Aluks katoin 17-18 tuntia. Ekaks Dotti pelästyy ja sen ratsastaja tippu. Mentii sit parin muun kaa ottamaan poni kiinni. Sit se halus taluttajan ja loppu tunti meni kai taluttajan kanssa. Sitli Dotti koitti jotain väsätä, mutta ratsastaja pysy selässä. Sit Stoja alko tekee jotain, en muista mitä mut kai alko pukittelemaan ja sen ratsastaja tippu ja Stoja lähti täyttä laukkaa kenttää ympäri. Sit Tahvo lähti vähän laukkaamaan ku Stoja oli vapaana ja Dexu koitti kans jotain väsätä ja Kimi must kans. Yks meni sit pitelemään Dexua paikoillaan ku pyydettii.

Lähin kentälät sit ku Mari tuli ja mentii satulahuoneesee, paitsi käväsin ponilassa ku mun oli pakko kertoo Ronjalle mitä kentällä tapahtu. Sit ennen tuntii sählättii jotain, Tiku (tallikissa) toi satulahuoneeseen sit jonku hiiren :o HYI. Kuudelt sit mentii ponien selkään. Dexu tuntu hirveen kapeelta Maisaan verrattuna :D Aluks meni ihan hyvin sit alettii ravaamaan ja muistaakseni Dotti jotain väsäs ravissa jotain omiaan. Jonkun ajan päästä mentii pääty-ympyröille, mun ympyrässä oli Mallu, Ronja ja Sanni.

Ravailtii niil ympyröillä hetken. Sit mentii taas koko kentällä. Seuraavaks laukattiin. Pitkäsivu käynnissä, sit vähä ennen kulmaa ravi, sit pääty-ympyrällä laukka ja sit sen jälkee takas ravii ja kulman jälkee käyntiin. Ponit ei oo laukannu pitkään aikaan (koska kenttä on ollu vähä huonossa kunnossa) oltii eka ryhmä joka pääs laukkaamaan...noo laukoissa tuli vähä sählinkii. Dexu innostu laukkaamaan ja tuli vääriä laukkoja ja tuntu ku se olis heittäny takamustaan, Maisa meni vähä kovaa ja vaikka piti ravata nii se laukkas ja Mallu meinas tippua, Stoja pukitteli ja sit Saana tippu, Dotti väsäili alussa jotain, mut loppuu kohti meni hyvin, Nala ei laukannu ollenkaa, pukitteli vaan, Sani ja Tahvo ei kai hirveesti tehny mitää erikoista.

Laukkojen jälkee sit loppuverkattiin ja tunti loppu. Vietii ponit ponilaan ja vaihettii sit Ronjan kaa sillee, et se hoiti Dexun pois ja mä Nalan. Nala oli hoitaessa kiltisti ja näin. Sit ku olin harjannu Nalan nii vein sen kamat pois ja menin selvittämään Maisan häntää. Poni oli tosi ihana, niiku aina :) Sit ku olin selvittäny sen hännän menin satulahuoneeseen. Koska Mallulla on sunnuntaina synttärit nii annoin sille sit karkkipussin synttäri lahjaks ja Mallu oli sit ite kans tuonu karkkii ja syötii niitä sit siellä. Meil on nimittäi tapana, et jos jollain on synttärit sille yleensä tuodaa karkkii ja sit syödään siel kans karkkii ja tällee. Sit kateltii videoita mun kamerasta ja syötii. Sit kasin aikaa Mari ja Mallu lähti :c Ja me muut sit jäätii sinne ja kuvailtii kaikkee...:D

En laita ny kuvii, toi video korvaa kuvat ja siin lopus on niitä kuvii mitä kuvailtii Sannin, Saanan, Ellun ja Ronjan kanssa. Tallil oli suuuper kivaa :) Ens viikol meiän ryhmästä puutuu ainaki kaks :c Toivotaa et meen Maisal ens viikol ♥ Silloin sit vast uutta postausta :c

2 kommenttia: