lauantai 24. maaliskuuta 2012

Tallillaa ♥

Noin kuukausi sitten aloin suunnittelemaan tätä päivää. Menen tallille, otan rästin, menen Maisalla ja Saana kuvaamaan. Tänään kaikki myös toteutui niinkuin halusin ♥ Ja osa varmaa ihmettelee, mitä ihmeellistä tässä päivässä oli, että sitä piti suunnitella jo ajat sit. Tänään tuli nimittäin vuosi täyteen, kun aloin hoitamaan Maisaa, suuri syy miksi halusin tallille ♥

Oltiin tallilla 15 yli 11 ja Maisa oli jo tunnilla, joten näytin Saanalle sitten paikkoja (se oli ekaa kertaa mukana) sit ku oltii käyty kaikki paikat läpi mentii kuvaamaan tarhoissa olevii poneja ja sit mentii satulahuoneesee. Kello oli jotain puol 12 ja vaihoin kamat ja mentii Marin seuraks latoon laittamaan Dottii sille tunnille. Sit ku kello oli 12 nii mentii kentälle ja tunti alko. Ja tunnilla menin Maisalla, aivan kuten suunnittelin! :)

Mentii melko samoja juttuja ku torstaina. Askeleitten pidennyksii & lyhennyksii. Maisa oli toosi kiva! :) Suunnanvahdossa sähläs jotai omiaan, mutta muuten meni tosi nätisti ja oli kiva. Tehtii kans ravissa samaa, Maisa oli aikas energinen raviassa, niinku aina. Sit tehtii pidennyksii & lyhennyksii ja mentii sellasta kivaa tehtävää. Koko ajan vaihettii siin suuntaa ja sit lyhennykset harjotusravissa ja pidennykset keventäen. Saana sit kuvaili siellä ja koko tunnin ajan sato sellasta räntälunta, hyi. Kamera kastu pikkasen, mutta ei se kuollu.

Tunnin jälkee mentii sit Saanan kaa ponilaa. Sit siel oli kans Mari, Ronja & Dexun ridaaja. Hoidettii Maisa ja sit mentii satulahuoneeseen. Syötii sit Saanan kaa meiän eväät ja sit mentii kattomaan hevos-tuntii ja moikkaamaan poneja. Sit ku mentii takas tallille päin nii Dotin ratsastaja tippu, onneks sille ei käyny mitenkään. Sit oleskeltii satulahuoneessa ja tehtii jotain. Sit kello oli kaks ja mentii jossain vaiheessa kattomaan ku yhet vietti ratsastussynttäreitä. Siel oli Maisa, Dexu, Sani & Tahvo. Sit ku ne koitti leikkii lipunryöstöö nii Maisan ridaaja tippu -suoraan lätäkköön. Tahvo vähä innostu laukkaamaan ja laukkas siel pitkin kenttää, mutta ratsastaja pysy selässä. (Sai videolle sen laukkaamis kohtauksen) Sit ne lopetti sen leikkimisen ja ravaili siel ja käveli lopuks. Mentii sit viel ponilaa kattomaan Nalaa & Liviaa. (Sinne tuli sit ratsastussynttäreillä olleet ponit) sit me siliteltii Nalaa ja sit se tutki Saanan kättä ja se puras sitä sormesta :D Sit tehtii kaikkee. Meil oli ihan suuper kivaa. Ens kerral ku meen lauantaina rästille nii kaappaan Saanan kuvaajaks taas.

Laitan loppuu tän vuosivideon (joka epäonnistu) ja kuvai :) Kuvat ©Saana





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti