perjantai 2. maaliskuuta 2012

Hyviä & huonoja uutisia

Alotetaan niistä hyvistä uutisista. Eilen olin ratsastamassa ja mein Maisalla, aivan kuten olin toivonukkin. Odoteltii sit et päästii ratsastamaan ja pian se kello tuli kuus ja päästii ponien selkään. Ja Ellen pysty alku tunnista kuvaamaan! :) Huippu juttu.

Ekaks lämmiteltiin ponit. Aluks ihan käynnissä. Tein voltteja ja siirtymisii käynnistä pysähdykseen ja pysähdyksestä käyntii ja tein peruutuksii. Poni meni tosi nätisti ♥ Sit alettii ravailemaan. Menin aika paljon harjotusravia ja samoja juttuja ku käynnissä edelleen. Sit lämmittelyn jälkeen käveltii hetki pitkin ohjin ja sit valmistaudittii pellolle lähtöön.

Järjestys oli:

Ronja - Kimi
Saana - Stoja
Elina - Dotti
Katja - Maisa
Mallu - Dexu
Sanni - Sani

Aluks käveltii se reitti käynnissä ja kaikki meni nätisti. Sit alettii ravailemaan. Mallu & Sanni jäi poniensa kanssa jälkeen ja Maisa halus pysyy muiden lähellä, et jos sattu vähäki jäämään jälkeen, nii poni otti ne kiinni. Mentii pari kierrosta raviassa ja Mallu & Sanni oli koko ajan ihan jäljessä. No sit saatiin lupa laukata. Ronja & Kimilähtee laukkaamaan, heti perään Saana & Stoja ja sit lähtee Elina & Dotti ja Dotti veti kivan pukin Elinalle, mut pysy kyydissä kumminka ja Maisa lähtee iiiihan täysii Elinan & Dotin perään. Jalustin tippu, mut koitin pysyy yhen jalustimen avulla kyydissä. Poni ei ollu ollenkaa mun hallinnassa vaikka yritin kaikkeni et se vähä hidastais vauhtia. No sit mentii sellaselle vähä kapeemalle polulle ja mun toinenki jalustin lähti. Pidin tooosi kovaa harjasta kii ja koitin pysyy kyydissä. No sit tuli mutka ja mä tipun maahan. Tipuin oikeelle puolelle kylki edellä ja Maisa jatko laukkaamista muiden perässä. Kumminki ne siirty käyntii ku huomas et Maisa on yksin siinä ja pysähty ja kipitin perässä. Aluks satu kylkeen ja olkapäähän mut se meni ohi. Nousin sit takas selkään ja jatkettiin loppu käynneillä . Nousin sit takas selkään ja jatkettiin loppu käynneillä .


Tunnin jälkeen hoidin Maisan sit pois. Hoitaessa poni oli tosi nätisti niiku aina. Hoidon jälkee mentii satulahuoneesee ja oltii siel ja tehtii kaikkee. Parit vähä rieuhu siellä ja tavarat lenteli..Ja sit menin kuvaamaan Maisaa, yllätys :D


Mut nyt niihin huonoihin uutisiin...Melli oli alkanut lauantaina ontumaan. Sen jalka oli toosi pahassa kunnossa. No keskiviikkona se oli sit klinikalla ja eilen sit...jouduttiin lopettamaan...Vaikka sitä jalkaa koitettiin hoitaa, mut se ei vaa parantunu...Tallissa on yksi vähemmän noita ihania poneja ny sit :(♥


Laitan kuvii Maisasta & Mellin muistoks sit siitä + sille laitetusta kynttilästä kuvan ja sit kans videon, jonka tein Mellistä.




 Joo'o :D
 Sori laatu..mut poni ♥
 Mellille sytytetty kynttilä ♥
 rip Melli :'(♥

Mellin muistovideo (suosittelen, että katot koko näytöllä/tubessa)

1 kommentti:

  1. tosi kiva postaus ja hieno video! aloin itkee, vaikka Melli ei ollut mulle ees kovin tärkeä... ;'( R.I.P Melli

    VastaaPoista