torstai 22. maaliskuuta 2012

Naurua riittää

Tänää pääsin vihdoin ratsastamaan. Tunnilla menin Dottilla :( :) Tottakai olisin halunnu Maisa, mutta ei se haitannu kumminkaa, vaikka en sitä saanu :) Dotti on kumminki mun lemppari isommista poneista. Sanni meni sit Maisalla. Tunnilla mentii aika paljon käyntii, koska kenttä ei ollu parhaimssa kunnossa, mutta päästii kans ravaamaan & Maisa näytti menevän Sannilla tosi kivasti! :) Vaikka itte sano, että se ei osaa ratsastaa sillä. En ihmettele miks se sanoo et se ei osaa ratsastaa sillä, koska Sanni meni ennen aina kaikki tunnit Mellillä ja Maisa & Melli on kumminki iha erillaisia, et ei oo helppoo vaihtaa ponii, mutta ajan kanssa Maisan kaa alkaa sujumaa, sama mullaki oli aluks. Eka tunti oli aika mielenkiintonen :D Mutta nykyään Maisan kaa menee tunnit kivasti :) Mutta ei tunnista sen enempää, ei siel mitää ihmeellistä tapahtunu.

Menin sit latoo hoitamaan Dotin. Harjauksen jälkee menin sit viemää sen kamat satulahuoneesee & menin ponilaa moikkaamaan Maisaa + harjailemaan sitä Sannin kanssa. Harjasin sitä jonku aikaa ja mentii sit satulahuoneesee. Syötii eväitä ja tehtii kaikkee. Sit Ronja lähti ja jäätii sinne Mallun, Ellun, Saanan & Sannin kanssa ja sekoiltii siel jotain :D Ja sit Mallu joutu lähtemään :c Ja jatkettii sekoiluu muiden kanssa :D mm. kuvailtii ja kuvista tuli aika kauniita :D Meiän ratsasastusryhmä oli muuten kassassa, yks vaa puuttu :c Toivotaa et ens viikol olis kaikki paikalla :)

Tänää en ehtiny kuvaamaan Maisaa...:c Mun piti mennä kuvaamaan sit ku kaikki muut oli lähteny, mut en sit ehtiny ku ittekki lähettii melko pian, mutta JOS kenttä on kunnossa, niin meen lauantaina rästille! :)♥ Silloin mulla + Maisalla on vuosipäivä & tunnille toivottu Maisaa ja mun serkku (Saana) tulee mukaan!!!!! ♥ Kuvaamaan & kattelemaan paikkoja :) Laitan lopuks pari, ei niin kamalaa kuvaa mitä oteltii tänää Ellun, Sannin & Saanan kaa :D

 Saana & Stoja
 Ronja & Dexu
 Ellu & Tahvo
 Sanni & Maisa
 Minä & Dotti
 Mallu & Lissu (sry laatu...:c)
Normaalia Sannilta & Saanalta
 On ne ihan normaaleja...:D
 :D
 Pallokala :)
 ...:D
 Normaali Ellu :D
 Terveitä ollaan :)
 :D
:D

Ja lauantaina (jos ne tunnit pidetään) nii sit uutta juttuu tänne ja Maisasta video + kuvii tiedossa, lupaus! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti