lauantai 11. elokuuta 2012

Torstain hoitopäivä

Tää postaus tulee nyt vähän myöhässä, syynä on se, että odotin että saisin yhden kuvan, mutta sitä ei ole näkynyt joten teen tän postauksen ilman sitä. Olin tallilla puol neljä. Maisa oli jo sisällä. Kävin kuvailemassa muita poneja ja neljän jälkeen aloin harjaamaan Maisaa karsinassa. Dexu olisi muuten jäänyt yksin talliin.

Ronjan tultua menin ulos harjaamaan Maisaa ja jonkun ajan päästä Maisan ratsataja tuli ja laitettiin Maisa yhdessä tunnille. Menin auttamaan sen selkään ja lähdin muiden seuraksi laittamaan poneja tunnille. Kävin myös kuvaamassa Maisaa ja se meni siellä nätisti. Sen tunnin jälkeen en itse päässyt ratsastamaan, joten menin harjaamaan Maisaa. Harjauksen jälkeen lähdettiin viemään Maisaa yhdessä tarhaan ja jäin hetkeksi kuvaamaan ponia, ennenkuin lähdin viemään kamoja satulahuoneeseen.










Olin tänään myös tallilla ja kuvia Maisasta tuli tottakai. Tallilla ei voi olla niin, ettei kamerassa olisi edes yksi uusi kuva Maisasta.






Maanantaina mene jälleen kerran tallille pyörällä. Ja alan mennä torstaisin pyörällä tallille, vielä kun se on mahdollista ennen lumien tuloa....ja pois sieltä tulen autokyydillä. Alan myös käymään lauantaisin tallilla. Silloinkin menen pyörällä. Hoitsua et ota, vaikka mieli tekisi, mutta talvisin ei ole kyytiä sinne. Siellä autan alkeistuntilaisia, jos joku hoitajista ei ole paikalla. Tänäänkin sain hoitaa Tahvoa ja taluttaa alkeistunnilla. Ja mä tykkään taluttaa siel. Yhdestä 30min tunnista saa yhden tarran ja sitten kun niitä on kymmenen saa ilmaisen ratsastustunnin. Multa puuttuu kolme tarraa niin saan ilamsen tunnin. Nyt tulee ainakin kerran viikossa postaus, kun noi tunnitkin alkoi. Ensi postaukseen! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti