lauantai 5. toukokuuta 2012

Kärpäsenkakka :c

Menin tänää rästille ja sain Maisan tunnille :0♥ Laitoin Maisan ulkona kuntoon ja laitoin sille letin otsikseen :3♥ Maisan lisäks siel oli Dotti, Tahvo, Kimi, Noe, Pyste & Nemo. Ja toi otsikko tuli siitä, ku Noen ratsastaja sano mua ja Maisaa kärpäsenkakaks, koska Noen & Maisan koko ero oli aika huomattava :D Noe on n. 177cm & Maisa on n. 101 cm :D

Aluks mentii kevyttäravia koko kenttää ympäri & päätyihin ympyrät. Maisa ravast tosi nätisti! :) Ja hallitusti, toisinku eilen...Vaikka meit oli monta kentällä nii en ite hirveesti joutunu vaihtaa paikkaa, toisin ku Noe.

Alettii mennä sit kolmikaarista kiemurauraa. Eka kaarre käynnissä + voltti, toka kaarre kevyessä ravissa + voltti ja vika kaarre harjotusravissa + voltti ja sit ural kevyttä ravia. Maisa meni tosi nätisti eikä juurikaan yrittäny kaahailla. Dotti ja Noe pelästy kun pellolla lannotettii sitä peltoo.

Mentii sitä kans sit harjotusravis kokonaa ja ural käyntii. Maisaa oli paljon helpompi taivuttaa niis volteissa + kaarteissa ku kevyessäravissa. Sen jälkee käveltii lopuks. Ei laukattu ollenkaa, mutta ei se niin haitannut. Sain laukattua eilen ihan tarpeeksi :--D Maisa meni muutenki tosi nätisti! :)

Harjasin Maisan sit sisällä ja vein kamat pois. En kuvannu sitä yhtään, ku ei ollu tunnillakaan ketää kuka olis voinu kuvata :c Mutta tein eilisestä tunnista koosteen ja laitan sen tähän loppuun + pari kuvaa eiliseltä :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti