torstai 24. toukokuuta 2012

Esteitä

Meil oli tänää tosiaan esteitä. Sanni sai Prinsessan tunnille ite menin sit Stojal. Aluks menin Mallun mukaan laittamaan Dottii kunnes tajusin et Maisa ei ollu tunnilla. Sanni tuli just sil hetkel tallille ja menin sen mukaa hoitamaan ponin. Aluks käytii kattoo onks se tarhas mut se oliki sisällä. Mentii puomille Empun, Ellun & Tahvon seuraks. Sanni harjas ponin ja mä pidin siitä kiinni. Laitoin Maisalle mun aurinkolasit & Emppu otti siit kuvan sen kameralla, saan silt myöhemmin niitä kuvia nii näytän niitä sit teille.

Alettii laittamaan Maisalle kamoja ja laitoin sille satulan selkään ja Sanni laitto suitset. Mentii sit kentän laidalla ja venattii et päästäis kentän sisäpuolelle. Tunti alko ja Tahvo lähti vetää jotain omaa ja silloin Dottiki lähti. Sit Maisaki päätti lähtee ja laukkaili siel kentäl.

Alettii mennä esterataa yksitellen. Sanni & Maisa meni vikana. Maisa lähti tosi kivasti laukkaamaan estettä kohti, mutta päätti ettei sit menekkään esteelle vaa käänty ja Sanni tippu. Maisa tuli sit kavereiden luokse :D Sanni uudestaa selkää ja poni kiels paril muullaki esteellä, mutta Sanni pysy selässä!

Tunti meni kivasti minä + Sanin oltiin ainoot jotka tippu. Tunnin jälkeen en menny hoitamaan Maisaa ku hoidin Stojan. Mul on pari kuvaa ny ittellä Maisasta, mut tosiaan laitan lisää kuvii siitä ku saan niitä Empultäa. Ens viikol on vika tunti ennen kesälomaa :C Maisa olis kiva saada, meil on silloinki esteitä ♥

Ens viikkoa odotellessa ! :)

Poni on ihana ♥
Video laatu, mutta Maisa hyppää ihanasti ♥


2 kommenttia: