perjantai 14. joulukuuta 2012

Kauden vika tunti

Nyt vihdoin jotain päivittelyä tänne! (: Tosiaan tänään oli tän kauden vika tunti. Menin kaksi tuntia putkeen, joten Maisaa en ehtinyt hoitamaan. Ekalla tunnilla Maisan ratsastaja meni sillä ilman satulaa ja se oli sitten tippunut. Poni oli niin viisas että laukkaili siellä kentällä sellaset 5min, ennekuin antoi ottaa ittensä kiinni :D Tui se oli sulonen :3 Ja se tykkäs juosta siellä!
 
Menin oman tunnin Limpparilla. Se oli ekalla tunnilla, joten en hoitanut sitä tunnille itse. Halutessaan sai mennä ilman satulaa, joten oli sit iihan pakko mennä ilman sitä tylsää satulaa. Menin Limpparilla ekaa kertaa ilman satulaa, enne oon menny sillä vaa satulalla, joten se oli kivaa vaihtelua. Voiku poni tuntu pyöreeltä ilman sitä satulaa, tui. Aluks käveltiin pari kierrosta ja haluttiin leikkiä ja päätettiin leikkiä raippahippaa.
 
Aluks mentiin sitä käynnissä, ehkä joku 6min ja sit saatiin ravailla. Ravissa poni oli tosi ihana! (: Kentän päädyssä oli ihan koskematonta lunta ja siellä oli ihan sika kiva ravailla :D Mulla osu siihen lumen pintaan jalat. (en kumminkaan ole ponille liian pitkä) Mentiin ravissa sitä hippaa jonkun aikaa ja sitten käveltiin hetki.
 

Jatkettiin hetken päästä ja sai myös laukata. Ellen sit lähti ottamaan meitä kiinni ja lähin sit laukalla karkuun. Aluks poni laukkas ihan kivasti, kunnes se sit onnistu pukittelemaan mut alas. Ei kyllä sattunut, nauretiin vaa sille mun mokalle. En kumminkaan enää laukannut sen jälkeen, en nimittäin haluu et se poni oppii samat temput, kuin Hecen.
 
Loppu tunti meni tooosi kivasti ja hauskaa oli! :) Yks parhaista tunneista tällä ponilla. Jatkoin vielä seuraavalle tunnille, joten en hoitanut Limpparia poiskaan. Kuvia ei ole tältä päivältä, kaikki kuvat siis vanhoja. Ja lauantaina meen taas tallille, silloin toivottavasti sais jotain kivaa kerrottavaa.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti