maanantai 10. joulukuuta 2012

Hiljaista

Kuten olette varmasti huomanneet, postauksia ei ole tullut pitkään aikaan. Aikaa on kyllä löytynyt, mutta ei ole ollut yhtään mitään kerrottavaa. Tunteja ei ole ollut kehtena kertana, joten en ole päässyt hoitamaan Maisaa. Tällä viikolla torstaina on kumminkin normaalisti tunnit, joten silloin postausta tulossa. Lauantaina on myös pikkujoulut, joten toivottavasti siitä sais jotain kivaa kerrottavaa. Kuvia tuskin tulee kummaltakaan päivältä kovinkaan paljoon, sillä on jo niin pimeetä kuvaamiseen.
 
Muokkasin myös vähän tätä ulkoasua, toivottavasti tykkäätte. Laittakaa postaus ideoita, nii koitan toteuttaa niit parhaani mukaan! :)
 


Viime vuoden pikkujouluista (:
 
Mulla on joulukalenteri täälä toisessa blogissa, sinne pääset painamalla TÄSTÄ!


6 kommenttia:

  1. meettekö te siellä koskaan maastoon?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvella käydään välillä pellolla, mutta muuten ei juurikaan käydä maastossa.

      Poista
  2. Voisit tehdä videon, esim. Maisasta. Voisit aloittaa teidän ensimmäisistä ratsastuskerroista ja kuvista, ensin olis ne vanhimmat, uudemmat, jne. Välissä vois olla tietoa ponista, tms. Ootko koskaan tehnyt tälläistä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videota on tulossa "meidän tarinasta", mutta ensivuoden puolella. Tällä viikolla on "normaali" video tulossa Maisasta ja tubessa käyttäjä on Hecent, nii sieltä löytyy videoita enemmän (:

      Poista
    2. Juu. Pitääkin käydä joskus kurkkaamassa:)

      Poista
  3. On tässä blogissa videoita! Kannttaa kurkata vanhempia postauksia niin varmasti löydät.

    VastaaPoista