maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lisää kuvia laitumelta

Olin lauantaista maanantaihin tallikavereiden kanssa ponien laitumen lähellä olevassa metsässä telttailemassa. Maisa oli portin kohalla syömässä kun tuntiin sinne ja vähä katteli, että mitäs me tehää. Sit se vähän säikähti ku meidän pyörät kaatu. Silloin paisto kivasti aurinko. Kuvailtiin hetki ja mentiin pysyttää teltta ja parin tunin päästä mentii kuvailee taas poneja. Käytiin kans joskus puol 11 kattomassa poneja ja siel oli muitaki silloin.

Seuraavana päivänä Maisa olikin sitten ihan mutanen. Ja kaikki viel nukku siel ku mentii sinne. Osa makoili siellä ja ne ei juurikaan liikkunu. Maisa meni kans makoilee, mutta se oli liian kaukana, nii en saanu kuvaa. Vikana päivänä ei nähty poneja ollenkaan, nimittäin meille tuli pikanen lähtö, koska oltiin nukuttu pommiin.

Meen torstaina kattomaan Maisaa, nimittäin mun on pakko nähä se ennen leirii vielä. Ja sit mulla pitäis olla jo siinä vaiheessa uusi putki, Tamron 70-300mm nii pystyn kuvailee paremmin ku ne on aika usein liian kaukana. Nähtiin kans neljä kyykäärmettä siellä ponien laitsan luona, kivaa.














Ens kuussa alkaa ratsastus nii sit tulee kunnollisia postauksia. Näin kesäsin en juuri mitään Maisan kanssa puuhaile, sillä poni on lomilla. (:

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, varsinki viimone (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitostaa :--D Se seiso yhes vaihees ihan sika sulosesti ja katto meitä, mutta se oli liian kaukana...:C

      Poista