perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tunti parhaalla tammalla ♥

Pääsin eilen siis piitkästä aikaa Maisalla ♥ Maisa oli jo tunnilla, joten en laittanu sitä sit tunnille. Menin latoon muiden kaa ja sit pähkäilin meenkö takil vai hupparil, mut menin takilla kumminki. Kuudelta sit päästii tunnille ja aluks käveltii pitkin ohjin, niiku tavallisesti. Sit alettiin ravaamaan. Pitkille sivuille pysähdykset ja sit heti takas ravii ja joka kulmaan voltti.

Maisa meni tosi kivasti. Vasempaan suuntaan aina samoissa volteissa kiihdytti ja ei oikeen halunnu tulla ympyrälle, joten mun piti vaihtaa raippa ulkokäteen. Mentii samaa harjotusta jonkun aikaan ja sit sinne laitettii pari puomii uralle joiden yli sit mentii.

Käveltii siinä välissä sitten ja sit alettiin laukaamaan. Laukattii kaks kerrallaan keskiympyrällä ja muut venaili sit omaa vuoroaan. Eka laukkaamaan pääsi minä + Maisa & Sanni + Dexu. Aluks ravattii se ympyrä pari kertaa ja sit alettiin laukkaamaan. Maisa laukkas aluks tajuttoman kovaa! :D Mut kyl se sit alko laukkaamaan suht hyvin. Laukkailtii molempiin suuntiin. Välillä Maisa koitti mennä kavereiden luokse, mutta napautin raipalla sit sitä siihe kaulalle (joka oli edelleen ulkokädessä) et se ei menis sinne.

Omien laukkojen jälkeen Ellu laukkas yksin Kimillä ja sit meni Saana + Tahvo & Ronja + Lissu ja vikana Mari + Stoja & Mallu + Dotti. Kaililla meni laukat tosi kivasti. Stoja veti yhen pukin (joka saatiin videolle) mut muuten hyvin meni kaikilla. Käveltii sit lopuks ja lähettii hoitamaan poneja.

Hoidin Maisan ulkona ja Sanni hoiti kans Dexun. Kuvailin kans samalla ja harjailin ja poni oli mahtava. Mutta nyt sit alkaa olla viimesii hetkii Maisan kanssa...hoitamista kyllä jatkan, mutta joudun alkamaan sanomaan hyvästejä meidän yhteisille ratsastus hetkille :c Mut parempi ponille. Haluisin olla lyhyempi xp

Meen tänää viel rästille ja kirjotan siitä ehkä tänne, riippuu vähä. Jos en mee Maisal nii en välttämättä kirjota. Mutta kiva nähä Maisa tänääki :) Kuvii tuli eilen ihan kivasti taas :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti